Veel gestelde vragen over het kopen op Heijmans Materieel Verkoop

 

Goedkeuring verkrijgen als koper is gratis. 
Om te kunnen bieden, moet u door Heijmans Materieel Verkoop zijn goedgekeurd als koper. Zo zorgen we ervoor dat alleen serieus geïnteresseerden op de veiling kunnen bieden. 
Om te worden goedgekeurd, dient u een aantal gebruikersgegevens in te voeren. Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd krijgt u de mogelijkheid om u officieel als koper te registreren.

Een materieelstuk kopen op Heijmans Materieel Verkoop kost tussen de EUR 5 en EUR 795 excl. BTW, afhankelijk van de verkoopprijs. 
Het bieden op onze producten is gratis, alleen indien u de hoogste bieder op het product bent brengen wij u commissie kosten in rekening.
Het verkrijgen van goedkeuring als koper is gratis, daarmee heeft u recht om op de producten te bieden.
Als goedgekeurd koper heeft u toegang tot het aanbod materieelstukken van Heijmans Materieel Verkoop. Kijk hier voor de volledige commissietabel

Het is uiteraard mogelijk om de materieelstukken voor de veiling te bekijken, hiervoor kunt u een afspraak maken bij Heijmans Materieel Verkoop. 
Tevens staan de materieelstukken uitgebreid beschreven inclusief de staat van onderhoud. U krijgt zo een nauwkeurig beeld van de staat van het materieelstuk voordat u biedt. 

Indien u de hoogste bieder bent en het materieelstuk wordt aan u gegund dient u deze te  betalen volgens de betalingsvoorwaarden van Heijmans Materieel Verkoop.

Na betaling van de factuur kan het gekochte object worden afgehaald. Contante betaling is niet mogelijk.

De commissie voor de aankoop van het materieelstuk wordt afzonderlijk betaald aan Materieelveiling.

De transactie is bindend, het is dus niet mogelijk de transactie te annuleren tenzij het materieelstuk onjuist beschreven is.
Meer over de voorwaarden hiervoor leest u in de veilingvoorwaarden.
De verkoper is verplicht om een materieelstuk te leveren die aan de omschrijving voldoet. Wij doen ons uiterste best om alle producten juist te beschrijven. Mocht een beschrijving toch niet correct zijn zullen we gezamenlijk naar een gepaste oplossing vinden. Meer hierover in de veilingvoorwaarden.
Indien u bij het einde van de veiling de hoogste bieder bent en uw bod is marktconform zal het materieelstuk in de meest voorkomende gevallen worden gegund. Heijmans Materieel Verkoop houd echter ten alle tijden het recht aan wie het materieelstuk gegund wordt. In geval van gunning wordt er binnen 24 uur na de veiling contact opgenomen.  
Ja. U kunt het materieelstuk onderzoeken en er op de locatie mee proefdraaien om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de omschrijving.

Om te kunnen bieden, moet u door Heijmans Materieel Verkoop zijn goedgekeurd als koper. Zo zorgen we ervoor dat alleen serieus geïnteresseerden op de veiling kunnen bieden. 

Om te worden goedgekeurd, dient u een aantal gebruikersgegevens in te voeren. Indien uw aanvraag wordt goedgekeurd krijgt u de mogelijkheid om zich officieel als koper te registreren.

Op de pagina “mijn biedingen” kunt u de materieelstukken volgen waarop u heeft geboden. Telkens als u op een materieelstuk biedt, wordt deze automatisch op de lijst geplaatst. 
Zo kunt u de materieelstukken waarop u heeft geboden eenvoudig in de gaten houden. 
U vindt de link naar “mijn biedingen”' in het linker menu nadat u ingelogd bent. 

Ja, bieden is gratis.
U betaalt alleen commissie als u daadwerkelijk een materieelstuk koopt.

Als u wordt goedgekeurd als koper wordt u automatisch aangemeld voor onze veilingcatalogus per e-mail. Natuurlijk kunt u ook aangeven van welke productgroepen u op de hoogte gehouden wilt worden. Hiervoor moet u uw e-mailadres hebben ingevuld en een aantal persoonlijke instellingen hebben goed gezet. 

Goedkeuring verkrijgen als koper is gratis. U hebt dan het recht om te bieden en kopen op Heijmans Materieel Verkoop.
Laat u dus meteen goedkeuren als u nog geen goedgekeurd koper bent, zodat u een e-mail kunt ontvangen met alle materieelstukken die worden aangemeld op Heijmans Materieel Verkoop.